Blijven genieten van de routeplanner? Steun de Fietsersbond. Word nu lid!

Doneer

Actie: help mee onze routeplanner website en app te verbeteren!
Onze Routeplanner is de meest volledige fietsrouteplanner van Nederland. Naast onze nieuwe app die in 2021 is gelanceerd hebben we ook nog steeds de webversie van onze planner zodat je ook achter de computer je route kunt plannen. Op groot scherm je route plannen, en dan naar wens de route uitprinten, als GPS-bestand opslaan of naar de app sturen: jij fietst de route zoals jij dat wilt! De oude versie is echer aan vervanging toe. We willen de webversie graag weer een stuk verbeteren, en daar is een grote verbouwing voor nodig! We gaan de site vanaf de grond opnieuw opbouwen, om weer helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Ook willen we graag de app verder verbeteren, de ontwikkeling daar staat ook niet stil. Maar ook daar kunnen we meer doen als weer meer donaties binnenkrijgen!

Wil je meehelpen om dat mogelijk te maken? Doneer 5 euro, 15 of meer en maak de Routeplanner van de Fietsersbond beter dan ooit!

Doneer nu!

(Ter info: via de link kom je op de reguliere website van de Fietsersbond, hier vind je een formulier en kun je zelf je bedrag invullen. Daarna kom je op de site van Buckaroo, daar kun je met iDEAL de donatie afronden.)

fietsersbond